Stichting CultuurBeleving Hillegom

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 200.110

Engels 1e jaars deel 1

Engels 1e jaars deel 1
Cursuscode: 200.110

Is Engels de taal die je nog niet volledig onder de knie heb, en die je graag met meer vertrouwen en vloeiend wil kunnen spreken? Dan is dit de plek om te beginnen! Met Engels als 3e (derde) meest gesproken taal in de wereld en in Nederland zelfs 2e (tweede) meest gesproken taal, is Engels één van de meest toepasbare talen om te leren.

In deze starterscursus oefenen wij de 4 (vier) fundamentele taalgebieden in een gastvrije en vriendelijke sfeer. Luisteren, spreken, lezen en schrijven komen in deze cursus middels interactieve oefeningen zoals rollenspellen aan bod. De cursisten krijgen meerdere mogelijkheden om hun vaardigheden omtrent de 4 (vier) taalgebieden te ontwikkelen.

Voorwaarde: Een basiskennis van Engels is een voorwaarde om te starten aan deze cursus. Studenten kunnen 2,5 uur aan huiswerk per week verwachten. Na afronding van de cursus kunnen de studenten verwachten dat zij op het niveau van CEFR A1-A2 zitten.

Voor vragen omtrent de inhoud van de cursus kunt u mailen met de docente Kaylin Maclean, mailadres kaylin.mclean@gmail.com. Leerboek te koop via de docent.

 

Maandag 12 oktober 2020
12 lessen van 1 uur en 45 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. (Kaylin) Mclean
19:00 - 20:45
Locatie: Kulturele Raad (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Kaylin) Mclean
(Kaylin) Mclean